Hlavní navigace

PPF přestavila Futoroom i Našeadresa.cz

26. 5. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Futuroom je součástí nového projektu společnosti PPF Media, který se zaměřuje na regionální zpravodajství v tištěné i internetové podobě. Multimediální vzdělávací středisko Futuroom má být propojením teoretického vzdělávání v oblasti médií se zaměřením na hyperlokální zpravodajství a praxí newsroomu s nejmodernějším technologickým vybavením. Společnost PPF jej představila spolu s konceptem webu NašeAdresa.cz a oficiální spuštění webu plánuje na 1.6.2009. Již dříve jsme informovali zde. Projekty…

Futuroom je součástí nového projektu společnosti PPF Media, který se zaměřuje na regionální zpravodajství v tištěné i internetové podobě. Multimediální vzdělávací středisko Futuroom má být propojením teoretického vzdělávání v oblasti médií se zaměřením na hyperlokální zpravodajství a praxí newsroomu s nejmodernějším technologickým vybavením. Společnost PPF jej představila spolu s konceptem webu NašeAdresa.cz a oficiální spuštění webu plánuje na 1.6.2009. Již dříve jsme informovali zde. Projekty podporuje světová novinářská asociace WAN, společnost Google, Atex a Fakulta sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).