Hlavní navigace

První pražské WebExpo již za měsíc

19. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Přesně za měsíc touto dobou se uskuteční pražská konference WebExpo 2008 (neplést s Web 2.0 Expo v Berlíně). Jedná se o první ročník, svými ambicemi největšího, českého dvoudenního veletrhu o technologiích, webdesignu a marketingu na Internetu. Na programu jsou plánovány přednášky předních českých a slovenských programátorů, webdesignérů, marketingových specialistů a dalších odborníků zabývajících se webem, keynotes (klíčové přednášky), diskusní kroužky na daná témata, produktové přednášky či…

Přesně za měsíc touto dobou se uskuteční pražská konference WebExpo 2008 (neplést s Web 2.0 Expo v Berlíně). Jedná se o první ročník, svými ambicemi největšího, českého dvoudenního veletrhu o technologiích, webdesignu a marketingu na Internetu. Na programu jsou plánovány přednášky předních českých a slovenských programátorů, webdesignérů, marketingových specialistů a dalších odborníků zabývajících se webem, keynotes (klíčové přednášky), diskusní kroužky na daná témata, produktové přednášky či burza odborné literatury. Pražské WebExpo se uskuteční ve dnech od 18. do 19. října v prostorách České zemědělské univerzity (ČZU) v Praze. Veletrh pořádá projekt DvaNula a Katedra informačních technologií na Provozně ekonomické fakultě ČZU za podpory Tuesday Business Network.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).