Hlavní navigace

Názor k článku Přechod na DVB-T2 se dostává do další fáze. Co zatím přinesl divákům? od Z - A kolik stojí netflix měsíčně? Nebo jiné IPTV?...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 9. 2018 13:59

    Z (neregistrovaný)

    A kolik stojí netflix měsíčně? Nebo jiné IPTV? Za peníze, které CT posíláme se produkují tisíce pořadů ročně, vznikne spousta koprodukčních filmů, na kterých se CT podílí, seriálů, pohádek na které se (nejen) na Vánoce díváme atd. To, že je CT u nás průkopníkem i v technologii a nabízí hned všechny své kanály v HD kvalitě se zvukem Dolby Digital (u nových filmů a seriálů i 6ti kanálovým zvukem) a to volně v rámci DVB-T2, je jenom další plus.
    Kolik nových pořadů vyprodukovala Nova nebo Prima ve srovnání s CT? Prima je na tom lépe než Nova, ale s CT pořád nesrovnatelné. Cílem komerčních televizí je vysílat hlavně reklamu, na které vydělá a tu prokládat "nějakými" pořady, aby se na ni někdo díval. Zatím jim to jde velice dobře. Je otázka, kdy lidi přestane bavit se dívat pořád dokola na pořady z USA z 90tých let. Pak už nepomůže ani zpoplatnit HD vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).