Hlavní navigace

DVB-T2: Přechodovou síť 13 byste už měli v Praze naladit

20. 12. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

AKTUALIZOVÁNO – Jak jsme se zmiňovali, minimálně od úterního rána, ale spíše už dříve, nešla řadě diváků naladit síť DVB-T2 společnosti Digital Broadcasting.

AKTUALIZOVÁNO, 19:00: Dorazil e-mail od našeho čtenáře Jiřího Najmana, že i jemu se nyní podařilo Přechodovou síť 13 naladit.

Přechodová síť 13 vysílá DVB-T2 z Prahy-Novodvorské a Prahy-Ládví. Pracovníci zákaznické linky neregistrovali žádné problémy, přesto řadě lidí v dosahu vysílačů nešel multiplex naladit, a to ještě dnes dopoledne.

Vše jsme prověřovali na žádost našeho čtenáře Jiřího Najmana, který nám napsal, že v sobotu, v neděli i dnes (v pondělí, pozn. red.) jsem se marně snažil v Praze naladit přechodovou síť 13 vysílající na 24. kanále z vysílačů Novodvorská a Ládví. … Všechny tři přijímače shodně ukazují nulový signál.

K TÉMATU: Přechodová síť 13 nejde naladit

BRAND24

Dnes odpoledne již náš spolupracovník Čestmír Polák multiplex naladil, jak také vidíte z jeho fotogalerie výše. Co se ve skutečnosti dělo, ovšem zůstává utajeno.

Přechodová síť 13 je z obou lokalit šířena na 24. kanálu a v jejím dosahu mohou diváci v DVB-T2/HEVC sledovat stanice Rebel a Relax.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).