Hlavní navigace

Premiéra postihla Google bomba

10. 3. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Zdá se, že Jiřího Paroubka postihla Google bomba. Zadáte-li do vyhledávače Google dotaz „namyšlenej buran“, na prvním místě ve výsledcích hledání se objeví stránky paroubek.cz, což je oficiální web českého ministerského předsedy. Ještě zajímavější je, když text „namyšlenej buran“ zadáte do řádku s URL adresou v prohlížeči Firefox a odklepnete. Firefox totiž automaticky zobrazí na daný dotaz nejvýše postavenou stránku v Googlu. (Portál Volný)

Zdá se, že Jiřího Paroubka postihla Google bomba. Zadáte-li do vyhledávače Google dotaz „namyšlenej buran“, na prvním místě ve výsledcích hledání se objeví stránky paroubek.cz, což je oficiální web českého ministerského předsedy.

Ještě zajímavější je, když text „namyšlenej buran“ zadáte do řádku s URL adresou v prohlížeči Firefox a odklepnete. Firefox totiž automaticky zobrazí na daný dotaz nejvýše postavenou stránku v Googlu. (Portál Volný)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).