Hlavní navigace

Přijďte na diskusní NetClub s ředitelem Nových médií ČT Milanem Fridrichem

6. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
6. 9. 2011

Po prázdninové přestávce pokračují tradiční setkání NetClub, která pořádají společnost Internet Info, mimo jiné provozovatel serveru DigiZone.cz, a také náš sesterský web Lupa.cz. 14. září bude jeho hostem ředitel sekce Nová média v České televizi Milan Fridrich. Řeč tak bude především o budoucnosti televize jako média a vysílání prostřednictvím mobilních platforem.

ROZHOVOR: Možná skončím na mateřské, připouští šéf Nových médií ČT Milan Fridrich

Účast na akci je zpoplatněna částkou 417 korun. Zájemci se mohou hlásit pomocí tohoto formuláře, kde je nutné vyplnit jméno, e-mail, telefonní kontakt, společnost, za kterou se NetClubu účastní, fakturační adresu, IČO a DIČ. Pokud si zaplatíte takzvaný podzimní balíček, ušetříte. Za čtyři setkání zaplatíte 1450 Kč, místo téměř 1670 Kč. Milan Fridrcih svého času působil také jako ředitel zpravodajství veřejnoprávní televize a jako zpravodaj Českého rozhlasu a Hospodářských novin v Bruselu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).