Hlavní navigace

Prima Cool odvysílá jako dárek k šestým narozeninám premiérové díly Simpsonů

11. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stejně jako loni i letos se mohou diváci a fanoušci stanice těšit na narozeninovou party v prostorách La Fabrika, kde bude průvodkyní zpěvačka Klára Vytisková ze skupiny Toxique.

Premiérové díly šestadvacáté řady seriálu Simpsonovi nasadí Prima Cool jako dárek ke svým šestým narozeninám, které připadají na 1. dubna. Oznámil to provozovatel stanice, společnost FTV Prima. Prima Cool odvysílá v češtině hned tři premiérové části za sebou. Simpsonovi jsou pro fanoušky Coolu doslova modlou, což se ukázalo i na sledovanosti maratonu Simpsonových na Nový rok. Rozhodli jsme se proto, že našim věrným divákům naservírujeme tuhle cool zábavu i v rámci narozenin Coolu a věříme, že si osobitou oslavu plnou unikátní zábavy užijí jako loni, konstatoval marketingový ředitel Primy Aleš Pýcha.

cif 24 - early cena - média

Z ARCHIVU: Prima Cool chystá na 1. leden dvouhodinový maratón nových dílů seriálu Simpsonovi

Stejně jako loni i letos se mohou diváci a fanoušci stanice těšit na narozeninovou party v prostorách La Fabrika. V Music&Contest Zone vystoupí hiphopová taneční skupina Pentifull, která se pyšní výběrem top českých tanečníků, vítězů mnoha soutěží u nás i v zahraničí. O hudební show se postará rapper Ektor, který představí i tracky ze svého nejnovějšího alba Detektor. Nebude chybět ani Gaming&Video Zone, která potěší fanoušky gamingu a videostreamingu, přiblížila PR manažerka stanice Nikol Klevcovová. Narozeninovým Cool Day bude provázet návštěvníky Klára Vytisková ze skupiny Toxique.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).