Hlavní navigace

Prima Cool začala vysílat další upoutávky

30. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 3. 2009

Nový kanál televize Prima startuje již za dva dny a ve vysílání se proto objevila nová vlna upoutávek. Původní, která představuje stěžejní formáty Coolu s hudebním podkresem Enyi a Prodigy, zůstala. Nově se teď vysílají čtyři promo videa – první je opět shrnující a představuje akční seriály, které bude televize vysílat vždy ve čtvrt na devět večer. Jde o Usvědčené, Hrdiny, Chucka a Heuréku.

ČTĚTE TAKÉ: Vše o novém kanálu Prima Cool

V druhé upoutávce láká Prima Cool na animovaný pořad Futurama, který uvede jako první televize v České republice, a to i přesto, že již tento seriál je deset let starý. Kanál ho bude vysílat od 1. dubna vždy v 19 hodin. Diváci se dále dozvědí něco o formátu Brainiac: Šílená věda, který má v očích veřejnosti popularizovat vědu, a seriálu Kancl. Prima Cool i nadále provádí testování obrazových formátů 4:3 a 16:9, EPG je však stále pouze ve fázi, kdy se divák o programu nic nedozví.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).