Hlavní navigace

Prima Cool získala licenci od RRTV

18. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 2. 2009

Druhý kanál české komerční televizní dvojky získal včera licenci od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Jeho pracovní název se změnil na oficiální a stanice se bude jmenovat opravdu Prima Cool. O udělení licence dnes informuje ekonomický deník E15, kterému to potvrdil předseda RRTV Václav Žák. Prima Cool bude tzv. kompenzačním kanálem české komerční dvojky za to, že se zavázala k odevzdání svých analogových kmitočtů.

UX DAy - tip 2

Nedávno vás server DigiZone.cz seznámil s podobou loga, kterou si Prima zaregistrovala u Úřadu průmyslového vlastnictví. O Primě Cool se toho zatím moc neví. Jediný oficiálně potvrzený seriál je zatím animovaná Futurama, kterou tuzemští diváci marně a dlouho vyhlíželi na českých obrazovkách. Druhý kanál by se měl zaměřit především na muže ve věku 20 – 40 let a vedení televize ho představí v březnu. Startovat by pak měl začátkem dubna.

K TÉMATU:
Cool, plánovaný druhý program Primy pro muže, už má své logo
Cool je zatím pouze pracovním názvem druhé Primy
Druhý kanál Primy se zaměří na muže, tvrdí týdeník Marketing&Media

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).