Hlavní navigace

Prima family chce Nově narušit SuperStar, stejně jako ona “zatápěla” Talentu

6. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

“Chystá se tam, věřím, velmi silná protihra,” řekl serveru MediaGuru.cz programový ředitel FTV Primy Petr Vladyka. Prozatím však Prima family v neděli večer počítá s filmy.

Nové řadě pěvecké soutěže SuperStar na hlavní kanálu televize Nova se postaví utajovaný projekt Primy family, který by chtěl narušit sledovanost konkurence tak, jako to Nova dělala poslední dvě podzimy v případě show Česko Slovensko má talent. Serveru MediaGuru.cz to řekl programový ředitel FTV Primy Petr Vladyka, aniž by naznačil, o jaký typ formátu by mělo jít. SuperStar na Nově startuje již tuto neděli 10. února, televize jí vyhradí nedělní večery od 20:20 hod.

KL24

K TÉMATU: Česká televize odhalila jarní novinky. ČT 1 zaútočí na SuperStar i Ordinaci

Prima family zatím pro stejný čas počítá se zahraničními filmy, jejichž sledovanost ale nebývá tak vysoká. “Chystá se tam, věřím, velmi silná protihra ke konkurenční talentové soutěži. V tuto chvíli ale pro nedělní večery počítáme s filmem, takže bych to nechal otevřené a víc to nekomentoval. Vše včas oznámíme,” řekl webu Vladyka. Stanice skupiny FTV Prima se už od prosinci potýkají s nižší sledovaností a ani nástup ze začátku nového roku nebyl tak silný jako loni.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).