Hlavní navigace

Prima Life, Prima Zoom, Prima Clever nebo Prima 4: názvy pro čtvrtý kanál Primy

24. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

FTV Prima žádá patentový úřad o registraci čtyř různých variant názvů připravovaného čtvrtého televizního kanálu. Odstartovat by mohl v příštím roce.

Čtvrtý televizní kanál skupiny Prima dostává reálnější obrysy. Společnost FTV Prima tento týden požádala Úřad průmyslového vlastnictví o registraci čtyř různých názvů a log, která se pojí právě s chystanou čtvrtou televizní stanicí. Kromě již medializovaného názvu Prima Life jde také o Primu Zoom, Primu Clever a Primu 4, která nejvíc ze všech připomíná, že by skutečně mělo jít v pořadí již o čtvrtý program Primy (za který dosud skupina označovala svoji internetovou službu Prima Play).

cif 24 - early cena - média

K TÉMATU: E15: Prima chystá na příští rok čtvrtý televizní kanál. Půjde o Primu Life?

Internetová databáze patentového úřadu vede všechny čtyři přihlášky jako kombinované ochranné známky, tedy jak slovní, jak grafické. Loga se však zatím v detailu přihlášek nezobrazují (děje se tak u všech nově přihlašovaných ochranných známek, loga se objevují s několikadenním zpožděním). Generální ředitel FTV Primy Marek Singer nedávno ekonomickému deníku E15 řekl, že skupina plánovala čtvrtý kanál spustit již letos v září, nakonec to ale přehodnotila na blíže neurčený termín v příštím roce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).