Hlavní navigace

Prima nasazuje novinku Překvápko!, místo čtvrtku poběží nakonec v sobotu

3. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Pořad funguje na principu skryté kamery. Herci, zpěváci nebo sportovci se převléknou za lidi různých profesí a vyrazí na místa, kde by je fanoušci jen tak neočekávali.

Zábavný pořad Překvápko, který funguje na principu skryté kamery a jímž budou provázet Martin DejdarAndrea Kerestešová, se konečně dostává do vysílání televize Prima. Poprvé ho divákům stanice nabídne v sobotu 6. prosince od 20:15, a poté ještě následující týden. Překvápko! bude také součástí silvestrovského speciálu. S pořadem počítá Prima i pro jarní vysílací schéma. Kdy ho ale v příštím roce nasadí, to zatím nechce v tuto chvíli prozrazovat. Předlohou televizního pořadu Překvápko! je americký originál uvedený pod názvem I Get That a Lot. V USA v show mimo jiné účinkovali modelka Heidi Klum, zpěvačka LeAnn Rimes, herečka Jessica Simpson, rapper Snoop Dogg nebo modelka a herečka Pamela Anderson.

ČTĚTE TAKÉ: Partička ještě definitivně nekončí, Prima má stále osm neodvysílaných dílů

Pořad funguje na principu skryté kamery. Známí herci, zpěváci nebo sportovci se převléknou za lidi různých profesí a vyrazí na místa, kde by je fanoušci jen těžko očekávali. Princip skryté kamery využívají i Vylomeniny, které jsem na Primě moderoval s Tomášem Měcháčkem, ale Překvápko! je jiný formát. Navíc mě lákalo setkání s mnoha kolegy, kteří se představí v nejrůznějších profesích, uvedl Martin Dejdar při příležitosti představení programové novinky, která měla podle tiskové konference k podzimnímu schématu běžet původně ve čtvrtek od 21:20. Jako hosté přijdou do prvního vydání pořadu herci Václav Vydra, Luděk Sobota, Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy a také Veronika Žilková.

MMF24

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).