Hlavní navigace

Prima překope prime time, bojí se jít Cestami domů proti Ordinaci na Nově

17. 9. 2010
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Autor: 115393
17. 9. 2010

UVNITŘ TABULKA Všechno je jinak. Ještě začátkem tohoto týdne televize Prima počítala s tím, že přesune svoji zábavnou talk show Nikdo není dokonalý z úterního večera na pondělí, aby si uvolnila úterní a čtvrteční večer pro nový původní seriál Cesty domů. Nasadila by ho tedy proti žánrově stejné Ordinaci v růžové zahradě na Nově, nejúspěšnějšímu pořadu této televize po Televizních novinách. Na poslední chvíli ale Prima ucukla a Cesty domů přesouvá na pondělní a středeční večery.

K TÉMATU: Prima útočí na podzim řadou novinek. Bude ji to stát o polovinu více než obvykle

Je pro nás moc důležité, aby se diváci u televize Prima cítili pohodlně a příjemně. Proto jsme se i po řadě reakcí na námi nezaviněný souběh vysílacích časů dvou talentových show na dvou konkurenčních televizních stanicích rozhodli dát divákům možnost v klidu sledovat novou rodinnou ságu, kterou jsme pro ně připravili, s řadou skvělých českých herců a renomovaným režisérem Jiřím Adamcem, vysvětlil v tiskové zprávě generální ředitel Primy Marek Singer.

FOTOGALERIE: Prima zahájila natáčení původního seriálu Cesty domů

Podle Singera Prima vychází vstříc divákům. Kvůli změně vysílacích dnů ale musí „překopat“ večerní vysílací časy od pondělí až do pátku. V pondělí hned po Cestách domů je pro diváky od 21.20 hod. přichystána již třetí premiérová řada Přešlapů, sdělil PR koordinátor Primy Filip Sychra. Původně měl v tento čas jít nový zábavný pořad Zdeňka Izera a Nely Boudové Skečbar, ten však Prima přesune na pátek od 21:15, před Show Jana Krause a po dalším zábavním pořadu Hádej, kdo jsem! Přešlapy zase Prima vysílala ve středu od 20 hodin, nyní je tedy nahradí Cestami domů.

ebf - partner 1

Nová podoba prime time televize Prima od pondělí 20. září 2010 (Zdroj: Prima TV)

Zábavný pořad Nikdo není dokonalý budeme i nadále vysílat vždy v úterý v osm večer, ve čtvrtek po zpravodajském bloku uvidí diváci další ze speciálů TOP STAR magazínu o životech hvězd. Ve čtvrtek se také odehraje velký návrat publicistických ikon – v pořadu Soukromá dramata (20.50) se setkají Janek Kroupa s Josefem Klímou, vypočítává Sychra. Předpremiérový díl seriálu Cesty domů odvysílá Prima již tuto sobotu od 20 hodin, první díl naváže hned v pondělí od 20 hodin. Česká televize proti němu na programu ČT 1 nasadí také nový seriál Kriminálka Staré město.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).