Hlavní navigace

Prima vyfoukla Nově podzimní programový trhák: soutěž Got Talent

14. 4. 2010
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
14. 4. 2010

AKTUALIZOVÁNO Měla to být její hlavní programová novinka letošního podzimu, Nova se ale bez ní bude muset obejít. Soutěž talentů Got talent, k níž si nejsledovanější česká televize registrovala několik názvů a log (Talent ČS, Super Talent a Česko-Slovenský Talent), a již chtěla vysílat podobně jako poslední řadu SuperStar „federálně“ společně se sesterskou televizí Markíza na Slovensku, nakonec poběží na Primě a slovenské televizi Joj.

K TÉMATU: Nova si registrovala loga federální reality show Česko-Slovenský Talent

Definitivně mohu potvrdit, že se na podzim objeví show Česko Slovensko má Talent jako velký federální projekt na televizích Joj a Prima, řekla serveru Topky.sk Andrea Gavačová ze společnosti FremantleMedia, která je držitelem licence pro tento televizní formát. Markíza, která již na Slovensku tento pořad s úspěchem odvysílala a měla předkupní právo pro další pokračování, podle webu Mediálne.sk promeškala termín, do kterého měla o tento pořad projevit zájem.

ČTĚTE TAKÉ: Federální talent show se na Nově a Markíze objeví až v září

BRAND24

Mediálne.sk upozorňuje, že mluvčí Markízy Oľga Dúbravská ještě začátkem dubna tvrdila, že jednání mezi nejsledovanější slovenskou televizí a FremantleMedia nejsou uzavřena. Už tehdy se ale objevila informace, že česko-slovenská verze soutěže Got Talent poběží na televizi Joj a zřejmě i na Primě. A to i přesto, že Nova jako sesterská televize Markízy projevila o tento formát zájem již na jarním veletrhu televizních formátů MIPTV v Cannes.

O možnosti vysílat společný projekt Novy a Markízy Got Talent jsme vedli dlouhá jednání, nakonec jsme se nedohodli na licenčních podmínkách. O jiném společném projektu s TV Markíza dál jednáme, řekla bulvárnímu deníku Aha! mluvčí Novy Michaela Fričová. Mluvčí Primy Jana Kocová pro server DigiZone.cz dodala, že o podzimním vysílání federálního Got Talentu se stále jedná. Mohu potvrdit pouze tolik, že probíhají intenzivní jednání, které jak věříme, dospějí do zdárného konce, neboť máme eminentní zájem na této show, řekla.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).