Hlavní navigace

Prima získala pro čtvrtou řadu Cest domů Lindu Rybovou a Igora Bareše

11. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 1. 2012

UVNITŘ FOTO Nové postavy v „nekonečném“ vztahovém seriálu Primy family Cesty domů, jehož čtvrtou řadu televize právě natáčí, ztvární herci Linda Rybová a Igor Bareš. Na televizní obrazovky se seriál vrátí v únoru, do té doby Prima family vysílá v pondělí a ve středu od 20 hodin slovenský seriál Ako som prežil. Diváci se mohou těšit na řadu dramatických zvratů v jednání již dobře známých postav. K nim ale přibudou i postavy nové, díky nimž do seriálu vstoupí několik velmi zajímavých herců, slibuje PR koordinátor Primy Josef Ducký.

K TÉMATU: Finále Cest domů v pondělí k Primě přitáhlo rekordních 1,2 milionu lidí

Nejvíc nových postav bude patřit do úplně nové rodiny Pánkových. Její hlavou je Anastázie Pánková, rázná žena, která pracovala jako pánská holička a za pětašedesát let, co je na světě, zažila už leccos. Smrt manžela, zhroucení syna, málem přišla i o vnuka. Ale ona se nehroutí – naopak, umí si užít každou chvilku, popisuje Ducký. Právě do rodiny Pánkových bude patřit Anastázin syn Jiří, kterého si zahraje herec Igor Bareš. Jeho seriálovou ženou Ivanou bude Linda Rybová.

Linda Rybová jako postava Ivany Pánkové ve čtvrté řadě seriálu Cesty domů (Foto: FTV Prima)

BRAND24

Nejmladším z rodiny Pánkových je třiadvacetiletý Dan, s nímž do Cest domů vstoupí zatím méně známá seriálová tvář – Martin Kraus, pokračuje Ducký. Pavel Řezníček si ve čtvrté řadě Cest domů zahraje postavu Marcela Ryndla a Jan Vlasák zase policejního majora Mojmíra Soudka.

Igor Bareš coby Jiří Pánek ztvární v Cestách domů seriálového manžela Lindy Rybové (Foto: FTV Prima)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).