Hlavní navigace

Proč Penthouse šíří dvě verze svých hard erotických kanálů? Dotaz překvapil i Skylink

8. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Součástí satelitní služby Skylink je stanice Penthouse HD1 v nočních hodinách, kdy je vysílána přes kapacitu sesterského operátora Canal Digitaal z Beneluxu.

Nizozemská společnost PH Media BV, která je provozovatelem hard erotických kanálů Penthouse HD, v současné době distribuuje na satelitech dvě obsahově odlišné verze těchto stanic. Jeden program běží na pozici 9 stupňů východně a jiný na 23,5 stupních východně, tedy odbytišti, kde své programy šíří i satelitní operátor Skylink. Vyplynulo to z pozorování serveru DigiZone.cz. Právě Penthouse HD1 je součástí nabídky Skylinku. Vzhledem ke svému obsahu a také frekvenční kapacitě je ovšem k dispozici pouze v nočních hodinách.

ebf - partner 1

ČTĚTE TAKÉ: Penthouse spustil hard erotický kanál, který se věnuje výhradně černým hercům

Naši kolegové na holandském uplinku berou Penthouse HD1 z distribučního feedu (svazku, pozn. red.), kterým je nyní pozice 23,5 stupně východně. Netuším, proč se na 9 stupních východně vysílá jiný obsah, uvedl pro DigiZone.cz Jaromír Glisník, člen představenstva lucemburské společnosti M7 Group, která je mimo jiné právě provozovatelem Skylinku. Penthouse se nedávno se svou distribucí přestěhoval právě z pozice 9 stupňů východně na 23.5 stupně východně, na původním místě však šíření svých kanálů doposud neukončil. O plánované změně informoval nedávno například web sat-erotik.de.

Původní distribuční feed Penthousu HD1 vysílaný na satelitní pozici 9 stupňů východně
Autor: repro foto Penthouse HD1

Původní distribuční feed Penthousu HD1 vysílaný na satelitní pozici 9 stupňů východně

Verze stanice Penthouse HD1, která je dostupná i pro klienty satelitní služby Skylink. Oba screenshoty byly pořízený v jednu chvíli. Pozorný divák si může všimnout, že obě verze mají mírně odlišné logo.
Autor: repro foto Penthouse HD1

Verze stanice Penthouse HD1, která je dostupná i pro klienty satelitní služby Skylink. Screenshoty byly pořízený v jednu chvíli. Pozorný divák si může všimnout, že obě verze mají mírně odlišné logo.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).