Hlavní navigace

Prodeje tabletu Microsoft Surface jsou zatím skromné, řekl Steve Ballmer

12. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jak to necelé tři týdny po začátku prodeje vypadá s tabletem Surface od Microsoftu? Podle rozhovoru, který šéf firmy Steve Ballmer dal francouzskému listu Le Parisien, jsou zatím „skromné“. Konkrétní čísla ale Ballmer neprozradil a Microsoft se k nim nechce dál vyjadřovat. Dodal jen, že slabé prodeje nejsou způsobeny nezájmem zákazníků, ale nedostatkem vyrobených tabletů: Surface je zatím k dostání jen v obchodech Microsoftu a ani ty prý nemají přístrojů dost. Microsoft podle Ballmera tento…

Jak to necelé tři týdny po začátku prodeje vypadá s tabletem Surface od Microsoftu? Podle rozhovoru, který šéf firmy Steve Ballmer dal francouzskému listu Le Parisien, jsou zatím „skromné“. Konkrétní čísla ale Ballmer neprozradil a Microsoft se k nim nechce dál vyjadřovat.

Dodal jen, že slabé prodeje nejsou způsobeny nezájmem zákazníků, ale nedostatkem vyrobených tabletů: Surface je zatím k dostání jen v obchodech Microsoftu a ani ty prý nemají přístrojů dost. Microsoft podle Ballmera tento problém brzy vyřeší.

Kolem Surface se zatím rojí rozporuplné zprávy – deník Guardian informoval o stížnostech zákazníků na obal Touch Cover, ve kterém je klávesnice. Obal se podle nich už po několika dnech používání začal odchlipovat a byly pod ním vidět dráty. Microsoft k potížím vydal prohlášení, podle kterého všem stížnostem naslouchá a snaží se je vyřešit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).