Hlavní navigace

Produkční společnost Novy si registruje Správnou dvojku, Kocourkov a Sukničkáře

11. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Sukničkáři jsou nový film Jiřího Menzela, Nova je jeho koproducentem. Ostatní dvě ochranné známky televize nechtěla komentovat.

Tři nové ochranné známky si nechala u Úřadu průmyslového vlastnictví registrovat produkční společnost Media Pro Pictures, výhradní výrobce původních pořadů televize Nova. Jde o Správnou dvojku, Kocourkov a Sukničkáře. Poslední jmenovaný název patří novému filmu režiséra Jiřího Menzela, jehož úvodní klapka padla teprve minulý týden. Producentem snímku je Bontonfilm a Media Pro Pictures je jeho koproducentem.

K TÉMATU: Nova si registruje Spolubydlící a Benzinku, Prima Léto s Italem a ČT Mazaly

BRAND24

„Film Sukničkáři odhalí divákům svět opery zbavený pozlátka a přinese příběh o lásce, o zklamání z lásky k opeře a také o celoživotní vášni pro operní pěvkyně. To vše podané s nadsázkou a humorem typickým pro Menzelovy filmy,“ sdělil Petr Slavík z Bontonfilmu. Hlavní postavy operního režiséra Vítka, učitelky Markétky a světově uznávaného zpěváka Jakuba ztvární Jan Hartl, Libuše Šafránková a Martin Huba. Ve vedlejších rolích se objeví Jiřina Jirásková, Ivana Chýlková, Václav Kopta, mladé herečky Emma Smetana a Eva Josefíková a další. 


Foto: Media Pro Pictures/Martin Špelda

Úvodní klapka nového filmu Jiřího Menzela Sukničkáři, který koprodukuje produkční společnost Novy, firma Media Pro Pictures

Další dvě ochranné známky, Správnou dvojku a Kocourkov, odmítla Nova komentovat. „K nově registrovaným názvům se zásadně nevyjadřujeme,“ řekla serveru DigiZone.cz Marie Fianová z tiskového oddělení Novy. U Správné dvojky si Media Pro Pictures registrovala i logo.


Zdroj: Úřad průmyslového vlastnictví

Logo registrované společností Media Pro Pictures

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).