Hlavní navigace

Projekt StumbleUpon nakonec kupuje eBay

19. 4. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Provozovatelé online aukční síně eBay pod svá křídla v posledních letech získali nejednu zajímavou službu. Dalším přírůstkem je projekt StumbleUpon, o který se zajímal také Google nebo AOL. eBay zaplatí 40 až 45 milionů dolarů, ale objevila se informace i o částce 75 milionů dolarů. StumbleUpon je jeden z mnoha komunitních projektů. Člen komunity si do svého prohlížeče nainstaluje přídavný toolbar a hodnotí s jeho pomocí potenciálně zajímavé stránky, které navštívil. Tím by uživatelé služby…

Provozovatelé online aukční síně eBay pod svá křídla v posledních letech získali nejednu zajímavou službu. Dalším přírůstkem je projekt StumbleUpon, o který se zajímal také Google nebo AOL. eBay zaplatí 40 až 45 milionů dolarů, ale objevila se informace i o částce 75 milionů dolarů.

StumbleUpon je jeden z mnoha komunitních projektů. Člen komunity si do svého prohlížeče nainstaluje přídavný toolbar a hodnotí s jeho pomocí potenciálně zajímavé stránky, které navštívil. Tím by uživatelé služby měli mít přístup k opravdu kvalitnímu webovému obsahu dle předmětu svého zájmu. (Tech Crunch)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).