Hlavní navigace

Provozovatel kanálů FilmBox přináší do Česka koncept stanice MadScreenBox

2. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„MadScreen Box je jedinečná hra v tom, že díky mezinárodnímu rozšíření této aplikace se děti mohou utkat s hráči například z Německa, Francie nebo USA,“ láká Barrandov Plus.

Obsah kanálu MadScreenBox, jehož koncept představila společnost SPI International začátkem dubna loňského roku, bude prostřednictvím stanice Barrandov Plus dostupný i v České republice. Jako programové okno ho dětští diváci budou moci sledovat každý všední den od 16:00, a to počínaje dneškem. Spojení společnosti Barrandov Televizní Studio a SPI International na tomto projektu není žádným překvapením. Právě provozovatel FilmBoxů je jedním z dodavatelů obsahu pro nové kanály Barrandova, které byly spuštěny v průběhu letošního roku.

Průvodci interaktivním kanálem MadscreenBox.
Autor: SPI International

Průvodci interaktivním kanálem MadscreenBox, který představila společnost SPI International na loňském veletrhu Mipcom

K TÉMATU: Provozovatel FilmBoxů představil projekt interaktivního kanálu MadscreenBox ve 4K

cif 24 - early cena - média

MadScreen Box je jedinečná hra v tom, že díky mezinárodnímu rozšíření této aplikace se děti mohou utkat s hráči například z Německa, Francie nebo USA, konstatovala generální ředitelka stanice Marcela Hrdá. Dětští diváci se budou moci do vysílání zapojit pomocí aplikace na mobilním telefonu nebo tabletu. Prostřednictvím internetového přenosu je hráč okamžitě připojen ke hře, kterou vidí na televizní obrazovce. Jednotlivé hry jsou koncipovány od nejjednodušší po nejtěžší, tudíž si mohou hrát různé věkové kategorie od nejmenších až po náctileté.

MADSCREENBOX_PRINT_CANNES_2015_15_SZT_DI­GITAL_SMALL.pdf by Lukáš Lucky Polák

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).