Hlavní navigace

Provozovatel Mňam TV připravuje další kanál, jeho jméno oznámí v horizontu týdnů

14. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Obsah Mňam TV se postupně mění. Z původně čistě kulinářské televize už je nyní stanice, která obsahuje i lifestylové prvky. Její název se prý ale přesto měnit nebude.

Majitel lifestylové stanice Mňam TV chystá expanzi a spustí další nový televizní kanál. V rozhovoru pro server Mediahub.cz to uvedl Pál Milkovics, generální ředitel společnosti CE Media, která tuto televizi provozuje. Během tří, čtyř týdnů oznámíme název pro druhý kanál, odpověděl Milkovics na otázku, jakým způsobem chce nový hráč získat vyšší podíl na českém trhu. Spuštění Mňam TV tak označil za začátek expanze. Zdali zůstane u jedné televizní stanice, případně bude kanálů ještě více, to už v rozhovoru chybí. Směrem k šéfovi Mňam TV ani neproudila otázka, která by nový kanál mohla blíže specifikovat.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Mňam TV startuje v multiplexu 4, zvýší svůj divácký zásah

Obsah Mňam TV se postupně mění. Z původně čistě kulinářské televize už je nyní stanice, která obsahuje i lifestylové prvky. Objevil se zde nový magazín Život je fajn, jež moderují bývalé tváře Primy a televize Metropol, chystá se i pořad Ivy Pazderkové a vlastní talk show Leoše Mareše. V úvahu by tedy připadala možná změna názvu stanice. O tom ale prý její provozovatel, firma CE Media, neuvažuje. Investice do projektu se zatím pohybují v řádu desítek milionů korun. Stanice je nejen šířena v nabídkách placených operátorů, ale i zemské Regionální síti 8 Českých Radiokomunikací a nově i v multiplexu 4 Radima Pařízka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).