Hlavní navigace

Public stále čeká na zařazení do digitální kabelovky UPC

8. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 12. 2008

Lifestilový kanál Public, který je možné zachytit např. prostřednictvím digitální terestrické sítě 3 v Praze, Brně, Ostravě a Plzni nebo volně na satelitu, stále čeká na zařazení do kabelových sítí společnosti UPC Česká republika. Uvádí to týdeník Marketing & Media. Přesto, že jsme vás nedávno informovali o tom, že by měl být program zařazen do DVB-C služby UPC Digital v druhé polovině listopadu, realita je zatím jiná. Jednání prý stále probíhají.

BRAND24

Jednání o zařazení budou pokračovat v novém roce, řekl týdeníku programový ředitel Public Petr Pohl. Tímto krokem by se měl dostat kanál k 232 tisícům potencionálních diváků. V oblasti programu má od ledna narůst počet premiérových hodin na pět za den – dvě z vlastní tvorby, dvě akviziční a jedna regionální, konstatoval nedávno M&M. Od prosince obohatila Public vysílání také o hodinový dětský blok s názvem Radovánky.

ČTĚTE TAKÉ:
Podle odhadů by měla mít Public pět set tisíc diváků měsíčně
Majitel televize Public by mohl šéfovat českému fotbalu
Public obohacuje program o dětský blok

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).