Hlavní navigace

Public TV má novou grafiku i regionální vysílání

13. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
13. 8. 2008

Satelitní a digitální terestrický kanál Public TV přinesl začátkem tohoto týdne do vysílání několik novinek. Za prvé se jedná o změnu grafiky a za druhé o spolupráci s některými regionálními televizemi. Server DigiZone.cz o tom informovala šéfdramaturgyně kanálu Petra Krausová. Změna grafiky se týká jak samotného loga, tak i znělek a zpracování vizuálu programového schématu. Ukázky z vysílání si můžete prohlédnout pod touto aktualitou.

Během dne se ve vysílání objeví celkem šest hodin z regionů. Konkrétně jde o časy mezi 7. až 8. hodinou ranní, 9. až 10 hodinou ranní, 11. až 12. hodinou dopolední a 17. až 18. hodinou. Premiéra je pak stanovena na 19. až 20. hodinu a 21. až 22. hodinu. V regionálním vysílání je zastoupena Ostrava, Plzeň, Zlín, Brno a také Praha. Zatímco hlavní město pokryje televize sama, v dalších krajích se musí spolehnout na regionální televize TVb1 (Brno), TV Beskyd (Zlín), Plzeň TV (Plzeň) a Polar TV (Ostrava).

cif 24 - early cena - média

Jak sdělila DigiZone.cz Krausová, nejedná se o jediné novinky, které se ve vysílání objeví. Blíže je však prozatím nechtěla specifikovat. Webové stránky by se měly ze staré podoby proměnit do nové v nejbližších dnech. Televizi je možné zachytit v DVB-T v Praze, Brně, Ostravě a Plzni, nekódovaně pak na satelitu Astra na pozici 23.5 st. vých. v platformě CS Link.

GRAFIKA: reklama; znělka regionů; znělka regionů se satelitem; regiony – Plzeň

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).