Hlavní navigace

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání má po čtyřech letech nový web

14. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 3. 2011

UVNITŘ NÁHLED WEBU Regulační orgán tuzemských médií (rozhlasu a televize), Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), má po více než čtyřech letech zcela nové webové stránky. O jejich nové podobě jste si mohli na DigiZone.cz přečíst naposledy v prosinci roku 2006. Nové stránky opět posouvají prezentaci tohoto kontrolního subjektu o něco dál. Dominantními barvami na hlavní stránce jsou modrá a bílá.

FOTO: Nové webové stránky Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (JPG, 1 MB)

Návštěvníci zde najdou položky O Radě, Čím se řídíme, Přehledy, Rada on-line, Aktuality, Vyhledávání a Kontakty. Hned na hlavní stránce vidí zájemce o tento regulační orgán vizitky jeho představitelů včetně předsedkyně Kateřiny Kalistové. Ty jsou umístěny doprostřed, nalevo pak nejhledanější položky a oznámení, na straně druhé takzvaná Úřední deska. Návštěvníci tu mimo jiné najdou také aktuality v podobě jednotlivých zápisů ze zasedání, přehled licenčních podmínek a řadu dalšího materiálu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).