Hlavní navigace

Radek John bude svůj pořad Bez cenzury i moderovat. Využije kontaktů z politiky

31. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podrobnosti o chystaném pořadu prozradil John serveru iHNED.cz. Na přípravě investigativního formátu budou spolupracovat i Kateřina Kašparová a Luboš Xaver Veselý.

Politik a bývalý investigativec Radek John se vrací ke svému řemeslu. Server DigiZone.cz včera upozornil na registraci ochranné známky Bez cenzury a právě tak se bude skutečně nový Johnův pořad na TV Barrandov jmenovat. Politik to potvrdil serveru iHNED.cz. Bude to investigativní pořad typu Sixty Minutes, ze kterého vycházejí i Na vlastní oči. Já ho dramaturguju, uvádím a budu točit i reportáže, pokud se najde čas, konstatoval John, který se pozice předsedy ve Věcech veřejných nevzdá.

K TÉMATU: Radek John má pro TV Barrandov připravit nový pořad ve stylu Na vlastní oči

Radek John chce podle svých slov pro deník využít i informací, které získal v politické sféře. Ten pořad se bude týkat všeho, co trápí lidi v této zemi. Tedy politiky i témat, která zasahují do jejich životů, potvrdil John. V týmu mají Johnovi pomáhat například někdejší tvář Novy, reportérka Kateřina Kašparová, nebo moderátor Luboš Xaver Veselý, kterého mohou znát posluchači coby hlas Pressklubu na jedné z nejúspěšnějších českých stanic – Frekvenci 1.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Kateřina Kašparová, někdejší reportérská hvězda Novy, míří do TV Barrandov

Nový klon pořadu Na vlastní oči mí vzniknout ve chvíli, kdy televize Nova původní pořad tohoto názvu vrátila na obrazovku. Podařilo se jí domluvit s jeho někdejšími tvůrci Josefem Klímou a Jankem Kroupou, kteří se na Novu vrátili po dvou letech působení na konkurenční Primě family, kde měli obdobný formát Soukromá dramata. Součástí dohody je i vznik druhé řady seriálu Expozitura, který pro Novu napsali právě Klíma s Kroupou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).