Hlavní navigace

RapidShare opět mění podmínky

6. 7. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Populární server RapidShare pro sdílení souborů opět mění podmínky. Poté, co zrušil výplaty provizí a výrazně změnil ceny, se na něj snesla sprška nespokojených připomínek, což provozovatelé přiznali v e-mailu rozesílaném svým uživatelům. Nově se bude platit za 30 dní 99 rapidů (bodů), které také umožní přenést 30 GB dat. Další data si lze dokoupit za další rapidy, kdy 5 GB přenesených dat stojí 14 rapidů, nevyužitý limit přenosu dat by neměl expirovat. Cena jednoho rapidu se mění podle…

Populární server RapidShare pro sdílení souborů opět mění podmínky. Poté, co zrušil výplaty provizí a výrazně změnil ceny, se na něj snesla sprška nespokojených připomínek, což provozovatelé přiznali v e-mailu rozesílaném svým uživatelům. Nově se bude platit za 30 dní 99 rapidů (bodů), které také umožní přenést 30 GB dat. Další data si lze dokoupit za další rapidy, kdy 5 GB přenesených dat stojí 14 rapidů, nevyužitý limit přenosu dat by neměl expirovat. Cena jednoho rapidu se mění podle velikosti balíku, v nichž je nakupujete, 30 dní tak vyjde na částku do 32 Kč. Podrobnosti ohledně cenového modelu a poplatky za uložená data najdete na RapidShare.com. A jaké jsou vaše zkušenosti se službami pro sdílení souborů? Která je dnes nejvýhodnější a stojí za pozornost? O tom si můžete povídat v našem diskusním fóru zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).