Hlavní navigace

Receptář Přemka Podlahy poběží i na Top TV

26. 2. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Digitální kabelová televize DVB-C Autor: 115393
26. 2. 2007

Přemek Podlaha začne vedle Primy moderovat vlastní pořad pro kutily i na nabídkové stanici Top TV. Od března se ve vysílání této televize objeví týdeník Recepty Přemka Podlahy zaměřený na stejnou cílovou skupinu jako Receptář na Primě. Reportáže budou doplněné dokonalým informačním servisem o veškerých výhodách nabízeného produktu či služby a možností přímého nákupu prostřednictvím televizní obrazovky, informovala Top TV v tiskové zprávě.

Diváci si tak budou moci nabízené nářadí, nástroje, barvy, laky, hnojiva a další výrobky objednat přímo prostřednictvím televizní obrazovky. Televizním divákům prozradíme spoustu zajímavostí o tom, co by mohlo zpestřit konkrétní koníčky nebo zjednodušit plánované úpravy. Poradíme nejen jak a čím ošetřovat keře, ale také kde a za kolik lze vhodné nářadí zakoupit, uvedla programová ředitelka Top TV Natálie Lišková (bývalá mluvčí Primy).

MMF24

Podle Podlahy se diváci v novém pořadu dozví „vše, co jim ve svém hlavním televizním programu (na Primě) musím zamlčet“. Věřím, že se ty dva pořady budou ke spokojenosti diváků dobře doplňovat, dodal. Televize Prima tak bude prostřednictvím moderátora vlastního pořadu Recepty prima nápadů nepřímo propagovat vysílání Top TV, které šéfuje bývalá generální ředitelka Primy Kateřina Fričová.

První díl půlhodinových Receptů Přemka Podlahy s názvem „zahradní fukar a štípačka na dřevo“ odvysílá Top TV v pondělí 5. března od 13:00 hod. V reprízách pak v úterý od 8:30, ve čtvrtek od 15:30, v pátek od 21:30, v sobotu od 9:00 a 17:00 a v neděli od 11:30 a 16:00. Pořad bude mít týdenní periodicitu. Top TV vysílá volně na satelitu Astra 3A, v kabelových rozvodech, v přechodném zemském digitálním multiplexu B pro Prahu a střední Čechy a na analogovém kanále 28 z vysílače Praha – Strahov, který dříve využívala metropolitní TV Praha.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).