Hlavní navigace

Redaktor iDNES.cz předpovídá Primě Cool maximálně rok života

23. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
23. 6. 2009

Chválu na nový kanál televize Prima s názvem R1 minulý týden novináři příliš nepěli. Překvapením možná proto je, že redaktor serveru iDNES.cz Pavel Eichler na svém blogu příliš nešetří ani stanici Prima Cool, na kterou vedení české komerční dvojky hodně sází. Ta příští měsíc oslaví sto dní v éteru, což je čas obvyklý ať už pro hodnocení působení vlád, tak i nových televizních stanic.

cif 24 - early cena - média

Eichler jako jediný tahák Primy Cool vidí seriál Futurama, ostatní formáty podle něj běží v nesmyslných časech nebo se o nich ani nemá cenu zmiňovat. Vrcholem jsou však podle něj internetové stránky. Doteď jsem nepochopil, proč vysílání končí krátce po půlnoci. Myslím, že v noci by Cool sbírala cenné body a budovala komunitu. Takto nezbývá než sledovat tragikomickou reality show ze Sněmovny na ČT 24, zamýšlí se na blogu redaktor. Eichler si dále myslí, že ani nejbližší dva měsíce nepřinesou zlepšení, protože televize přecházejí na tzv. letní schéma.

Webové stránky se staly zejména cílem kritiky proto, že jsou srovnávány s on-line verzí časopisu pro dívky v pubertálním věku. Snad nikdo z českýho showbyznysu kromě zpěváka a baskytaristy kapel Lety mimo a Radio$tars nemá ve jméně dvě O stejně jako Prima COOL. Tak jsme Lukáše Klofce alias LOOKYHO trochu vyzpovídali, vybírá Eichler výňatek z portálu Primy Cool. Za svůj vzor by si podle něj měla vzít stanice konkurenční internetovou Bednu TV. Co se redaktora iDNESu týká, jeho předpověď pro oba kanály nevyznívá zrovna optimisticky a díky ekonomické krizi jim předpovídá maximálně roční existenci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).