Hlavní navigace

Ředitelka vývoje programových formátů Jana Kasalová odchází z České televize

11. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Kavčí hory opouští jeden z klíčových manažerů – ředitelka vývoje pořadů a programových formátů Jana Kasalová. Z České televize odchází oficiálně k 30. červnu.

K 30. červnu ukončí své působení na Kavčích horách ředitelka vývoje pořadů a programových formátů České televize Jana Kasalová. Informovala o tom mluvčí veřejnoprávního média Michaela Fričová. Kasalová do této funkce nastoupila na konci listopadu 2011, ve funkci tak vydržela necelého tři čtvrtě roku. Fričová v tiskové zprávě uvedla, že manažerka opouští svou pozici z osobních a rodinných důvodů. Svým kolegům pak Kasalová tradičně poděkovala za spolupráci.

Dosavadní ředitelka vývoje pořadů a programových formátů České televize Jana Kasalová s ředitelem výroby Václavem Myslíkem.
Autor: Česká televize

Dosavadní ředitelka vývoje pořadů a programových formátů České televize Jana Kasalová s ředitelem výroby Václavem Myslíkem.

Z ARCHIVU: Do vedení České televize nově nastupují Kasalová, Svoboda a Němcová

Jsem ráda, že jsem mohla býti u zrodu systému kreativních producentů i vzniku funkční centrální evidence námětů. Oba tyto počiny považuji za smysluplné a pro televizi veřejné služby za klíčové. Samozřejmě děkuji kolegům i tvůrcům, bez jejichž invence a nasazení by nic takového nebylo možné. Přeji České televizi na cestě, která ji ještě čeká, mnoho úspěchů, komentovala svůj odchod sama Jana Kasalová. Za působení na Kavčích horách ji poděkoval i generální ředitel ČT Petr Dvořák.

UX DAy - tip 2

ČTĚTE TAKÉ: ČT představila sedm cyklů a seriálů, které vznikly už za Dvořákova vedení

Vedení nově vytvořených tvůrčích producentských skupin se ujme dosavadní šéf projektu Jan Maxa, a to do doby, než bude završen jejich pilotní provoz. Se zavedením finálního nastavení fungování tvůrčích skupin počítáme od září letošního roku. O převzetí ostatních kompetencí ředitelky vývoje pořadů a programových formátů bude vedení ČT ještě rozhodovat, upřesnila mluvčí veřejnoprávní televize Michaela Fričová. Jedním z hlavních úkolů Jany Kasalové v České televizi byl projekt tvůrčích producentských skupin a jeho zavádění do fungující praxe.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).