Hlavní navigace

Ředitelství silnic a dálnic spouští nový server s aktuálními dopravními informacemi

25. 8. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Zítra by mělo dojít ke spuštění nového internetového serveru ŘSD dopravniinfo.cz. Zde by měly být prostřednictvím interaktivní mapy a přidružených textových informací k dispozici aktuální informace o dopravních uzavírkách, nehodách a omezeních provozu. Mezi dalšími informacemi by se měla objevit například hustota provozu, dopravní stupně na silnicích, jejich sjízdnost, počasí a také aktuální snímky z kamer a varovné texty z informačních tabulí. Informace bude server agregovat od policie, hasičů…

Zítra by mělo dojít ke spuštění nového internetového serveru ŘSD dopravniinfo.cz. Zde by měly být prostřednictvím interaktivní mapy a přidružených textových informací k dispozici aktuální informace o dopravních uzavírkách, nehodách a omezeních provozu. Mezi dalšími informacemi by se měla objevit například hustota provozu, dopravní stupně na silnicích, jejich sjízdnost, počasí a také aktuální snímky z kamer a varovné texty z informačních tabulí. Informace bude server agregovat od policie, hasičů, záchranné služby a správců komunikací. Zatím by se mělo jednat o jakousi betaverzi, naplno se provoz rozeběhne na začátku příštího roku. (E15)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).