Hlavní navigace

Reportéři ČT v pondělí na Jedničce porazili všechny, dokonce i Novu

8. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 11. 2011

UVNITŘ GRAF Investigativní pořad Reportéři ČT porazil v pondělí večer od 21:30 hod. všechny ostatní české televize a stal se nejsledovanějším pořadem v tomto vysílacím čase. V průměru jej vidělo 814 tisíc dospělých diváků, což odpovídalo 25,99 procentům dospělého publika u televizních obrazovek. Pro porovnání, nejsledovanější českou televizi Nova ve stejnou dobu, kdy vysílala seriál Dr. House, upřednostnilo 22,42 procenta dospělého publika.

K TÉMATU: Aktuální publicistika České televize se vrátí pod ředitele ČT 24 Šámala

UX DAy - tip 2

Tentokrát tým reportérů České televize divákům nabídl tři reportáže na téma: Podivné hospodaření obce Janov u Hřenska, Nevýhodná smlouva na výrobu jízdenek, Zvláštní pomoc oddlužovací agentury. Celé vydání Reportérů ČT se stalo druhým nejsledovanějším tohoto roku, sdělil mluvčí ČT Ladislav Šticha. Kavčí hory na pořad upozornily i v hlavní zpravodajské relaci Události, kde propagovaly zejména reportáž o nevýhodné smlouvě na výrobu jízdenek pro pražský dopravní podnik.

Zájem o pořad rostl s věkem a se vzděláním. Nadprůměrně se dívali vysokoškoláci (sledovanost 10,1 procenta při podílu na publiku 29,33 procenta) a diváci starší 55 let (sledovanost 16,6 procenta při podílu na publiku 35,69 procenta), dodal Šticha.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).