Hlavní navigace

Reproduktory splývající se stěnou

19. 5. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Stakohome
Neviditelné reproduktory Stealth Acoustics můžete instalovat jak do zděných, tak do sádrokartonových příček. A nejsou prý vůbec vidět!

U nás tyto americké reproduktory nabízí společnost Stakohome Network v řadě variant, včetně klasického sterea či instalace pro plnohodnotné domácí kino. Zvukově jsou prý srovnatelné s tradičními reproduktory a po instalaci do stěny a následném začištění, je můžete klidně i přetřít, nebo dokonce opatřit tapetou (výkmit rovné membrány je asi 2 mm, takže nátěr musí být dostatečně pružný). V interiéru tak nezanechávají žádné viditelné stopy a dokonce ani mřížky či rámečky.

V nabídce jsou nejen reproduktory dvoupásmové či třípásmové, ale kupodivu také basové. Novinkou je pak řada LineaResponse G, která byla nyní obohacena mj. o nízkoprofilové basové reproduktory a hlavně o zcela nový materiál ploché membrány, která má pochopitelně značný vliv na výsledný zvuk.

BRAND24

Reproduktory jsou montovány do lisovaného rámu ze vstřikovaného plastu a vše se připevní přímo do konstrukce stavby. Povrch pak vysloveně splývá se stěnou a vystupují z ní typicky pouze zesilovače, resp. ovládací prvky celého systému.

Parametry reproduktorů Stakohome_pa­rametry_Neviditelné repro


Autor: Stakohome

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).