Hlavní navigace

Respekt změnil vzhled i redakční systém

14. 4. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Časopis Respekt změnil vzhled svého webu. Jde spíše o mírnou změnu související s přechodem na redakční systém vydavatelství Economia, s tím také souvisí fakt, že URL se přepisuje na respekt.ihned.cz – pravděpodobně kvůli NetMonitoru, aby se v něm Respekt počítal do toho správného balíčku. Vzhl
Časopis Respekt změnil vzhled svého webu. Jde spíše o mírnou změnu související s přechodem na redakční systém vydavatelství Economia, s tím také souvisí fakt, že URL se přepisuje na respekt.ihned.cz – pravděpodobně kvůli NetMonitoru, aby se v něm Respekt počítal do toho správného balíčku. Vzhled je čistší, ale také více zamořený reklamou, z čehož uživatelé zjevně nejsou nadšeni. Proměna se vyhnula blogům, které zůstávají celé při starém. I na ně prý má dojít řada, ale opatrně, aby uživatelům nebylo nevolno. Diskuse ke změnám probíhá zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).