Hlavní navigace

Retro Music Television už je dostupná také v iPhonech

20. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 5. 2011

UVNITŘ FOTO Společnost Mediawork Group, která vyvinula aplikace například pro zpravodajskou ČT 24, křesťanskou Hope TV nebo dnes již neexistující televizi Z1, si může udělat další pomyslný zářez. Prostřednictvím mobilních zařízení iPhone a iPod Touch je dostupný už také hudební kanál Retro Music Television. Aplikaci je možné stáhnout jako obvykle prostřednictvím iTunes od Applu.

ČTĚTE TAKÉ: Retro Music TV slaví první narozeniny. Chystá několik novinek

Verze Retro Music TV Lite je zdarma a zobrazuje jak kontextovou reklamu, tak reklamu před vysíláním, plná verze aplikace Retro Music Television, kterou je třeba jednou zaplatit, stojí 2,39 €, neobsahuje reklamu, vysílá tedy pouze videoklipy z 60. až 90. let minulého století bez přerušení. Kvalita vysílání je automaticky upravována podle rychlosti připojení uživatele. Každý divák tak dostane nejlepší možné zobrazení, ať už na WiFi nebo 3G, řekl serveru DigiZone.cz jednatel stanice Pavel Attel. U GPRS připojení se televize spustí pouze ve formě audia.

Retro Music TV Lite je ke stažení zde a plná verze Retro Music Television tady.

BRAND24

Retro Music Television už je možné sledovat také na mobilním telefonu iPhone. (Zdroj: Retro Music TV)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).