Hlavní navigace

Retro Music Television změní logo, vizuál i schéma. Novou grafiku má od Oficiny

24. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIZUÁL A SCHÉMA – Hudební kanál se představí v nové podobě a s novým programem 1. července. Přechází i na širokoúhlý formát 16:9.

Radikální proměnou projde 1. července hudební kanál Retro Music Television, který vysílá prostřednictvím pozemní Regionální sítě 7 asi na 70 procentech území České republiky a v Regionální síti 4 v Praze. Změní grafický vizuál, logo i programové schéma. Zároveň přejde na širokoúhý formát 16:9. Informovala o tom PR manažerka stanice Kateřina Kotalová. Podle ní nedojde u starších klipů natočených ve formátu 4:3 k deformaci obrazu, stanice využije prostor navíc k nabídce extra informací o právě vysílaném obsahu.

K TÉMATU: Retro Music TV je téměř celoplošná, startu konkurenčního Óčka Gold se neobává

Oč by mělo jít? Vedle informací o právě vysílané skladbě a jejích interpretech také o aktuální novinky na hudební scéně a přehled následujícího programu Retro Music Television. „Podařilo se nám vyhnout se nevzhlednému deformování klipů, ke kterému se uchylují některé hudební televize, které přešly na moderní formát 16:9. Věříme, že diváci, kteří milují hudbu stejně tak jako my v Retro Music TV, ocení atraktivní a předně funkční grafický relaunch i užitečné informace, které publikujeme nonstop,“ uvedl jednatel stanice Pavel Attel.

ČTĚTE TAKÉ: Jaká je sledovanost Horor Filmu, Kina Svět a Retro Music TV? Podívejte se

BRAND24

„V informačním boxu diváci získají přehled o historii umělce, kompletní diskografii, milnících i zajímavostech z jeho kariéry, uvidí cover alba, na němž aktuálně vysílaný song vyšel, i aktuální playlist 5 klipů, 2 odehrané, aktuálně přehrávaný a 2 následující, čímž reagujeme na diskuzi na našem webu, v níž se diváci často na tyto informace dotazují,“ dodal Attel. Nové programové schéma nabídne 21 pořadů začínajících na písmena RE. Půjde například o Restart, Replay, Refresh, Revoltu, Retrománii, Repete, Rendlík, Remake, Respekt a další.


Zdroj: Retro Music Television

Nový vizuál Retro Music Television od studia Oficina

Retro Music Television – nové pořady 2013 by potucek793

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).