Hlavní navigace

RIP: Fusion Garage a JooJoo (Grid 10 a Grid 4) tablet

18. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Fusion Garage, tvůrci tabletu JooJoo, účastnici dramatu s dalším hlavním účastníkem Mike Arringtonem (zakladatel TechCrunch.com), podle všech příznaků končí. V tichosti a bez jakékoliv komunikace. www.TheJooJoo.com nebyla zaplacena a obsahuje reklamu doménové registrátora. www.FusionGarage.com podle Fusion Garage goes silent, hints another tablet rival down nebyla zaplacena také a podle informací na dalších místech Fusion Garage přestala dodávat objednané tablety a v některých případech ani…

Fusion Garage, tvůrci tabletu JooJoo, účastnici dramatu s dalším hlavním účastníkem Mike Arringtonem (zakladatel TechCrunch.com), podle všech příznaků končí. V tichosti a bez jakékoliv komunikace. www.TheJooJoo.com nebyla zaplacena a obsahuje reklamu doménové registrátora. www.FusionGara­ge.com podle Fusion Garage goes silent, hints another tablet rival down nebyla zaplacena také a podle informací na dalších místech Fusion Garage přestala dodávat objednané tablety a v některých případech ani nevrací peníze.

BRAND24

Facebooková stránka Fusion Garage se plní stížnostmi (bez reakcí) a @fusiongarage účet na Twitteru má poslední záznam z 9. prosince – řada posledních příspěvků jsou pouze reakce na stížnosti lidí, kteří nedostali objednané (a zaplacené) zboží.

Ještě v srpnu tohoto roku jste se na iDnes.cz mohli dočíst, že Neznámá firma představila revoluční smartphone. Ve skutečnosti o žádnou „neznámou“ firmu nešlo a smartphone revoluční nebyl – Fusion Garage je v historii tabletů zapsána od doby, kdy jeden z jejich představitelů doslova vypekl Mike Arringtona ze společného podniku – ten měl na trh uvést tablet CrunchPad.  Z CrunchPadu se posléze stalo Joojoo a ještě později Fusion Garage zkusilo návrat na scénu právě s produkty Grid 10 a Grid 4 (na trh měly být uvedeny v říjnu). Revoluční se pro ně příliš nehodí, nad Androidem postavila Fusion Garage pouze vlastní UI. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).