Hlavní navigace

Rockaway rozšiřuje tým. Přichází Dušan Zábrodský z AVG

24. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Před pár dny se Jakub Havrlant domluvil na spolupráci s Danielem Křetínským a Patrikem Tkáčem. Teď oficiálně přichází do rozjíždějící se skupiny další posila.

Zkušenosti se vstupem na burzu a globální nadhled. Šestý člen vedení přišel z bezpečnostní firmy AVG a měl by mít na starosti vyhledávání nových příležitostí a rozvoj stávajících produktů v portfoliu skupiny. 

Dušan Zábrodský tak bude v Rockaway mužem pro startupy. Skupina letos zainvestovala startupy Brand Embassy nebo Storyous, další investice mají přijít ještě do konce roku. 

Šéf skupiny Rockaway Jakub Havrlant si na novém členu vedení cení především to, že má zkušenosti s tím, jak se z lokální firmy může stát globální hráč. Zábrodský v AVG působil sedm let a poslední tři roky řídil strategické a nové projekty. Letos se začal věnovat i konzultacím pro startupy, které chtějí expandovat do ciziny.

cif 24 - early cena - média

Skupina tak přilákala dalšího zkušeného člověka z byznysu. Během svého ročního působení totiž postupně ulovila třeba Jana Jírovce z Allegra nebo Petra Krále z Mall.cz. 

Zároveň tým kolem Havrlanta staví síť e-shopů pod hlavičkou E-commerce Holding. Ta přilákala i nové partnery ze světa klasických tuzemských boháčů. Duo Křetínský Tkáč chce propojit e-shopy s možnostmi svých médií v rámci Czech News Center. Havrlant si zase od propojení slibuje zkušenosti s expanzí na okolní trhy. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).