Hlavní navigace

Root.cz slaví osmé narozeniny

26. 1. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Náš sesterský server Root.cz, nejstarší a největší český server zabývající se open source, dnes slaví již své osmé narozeniny. Za osm let své existence na něm vyšlo 3.918 článků a 13.754 zpráviček za přispění 317 autorů. Root.cz se zaměřuje především na systém Linux a jiné open source technologie. V loňském roce se k pravidelnému přísunu článků a zpráviček přidala třeba wiki encyklopedie a dále čtenářské blogy nebo diskuzní fórum. Fanoušci Linuxu mohou nakoupit v exkluzivním butiku.

Náš sesterský server Root.cz, nejstarší a největší český server zabývající se open source, dnes slaví již své osmé narozeniny. Za osm let své existence na něm vyšlo 3.918 článků a 13.754 zpráviček za přispění 317 autorů.

Root.cz se zaměřuje především na systém Linux a jiné open source technologie. V loňském roce se k pravidelnému přísunu článků a zpráviček přidala třeba wiki encyklopedie a dále čtenářské blogy nebo diskuzní fórum. Fanoušci Linuxu mohou nakoupit v exkluzivním butiku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).