Hlavní navigace

Názor k článku Samsung UE40D5800VW: slušně vybavená a solidně hrající televize od Nodar - tak zase tak náročné by to nebylo -...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 12. 2011 16:11

    Nodar
    tak zase tak náročné by to nebylo - připravit si na USB adresář s několika filmy/seriály v nejpoužívanějších formátech (dvd rip, vob, divx, xvid, mkv plus audio ac3, mpeg) a u každého filmu zmáčknout tlačítko subtitle nebo audio by zabralo max čtvrt hodiny. V případě připojení na LAN přes DLNA druhou čtvrthodinu. Samozřejmě je to na vás, ale asi vidíte sám, že se ty dotazy v jednotlivých testech opakují. Problém je v tom, že existují dvě skupiny čtenářů:
    - jedni si čtou o TV v něčem jako je Maxim, kde je mezi několika prsaticami krátký článek (http://www.maxim.cz/techno/gadgets/6432-nejtenci-monitor-na-svete) ve kterém autor ve dvou odstavcích opěvuje design a do třetího opíše technické parametry
    - druzí milují články ve kterém je technika rozpitvána ze všech stran (http://extrahardware.cnews.cz/recenze-samsung-s24a850dw-s-pls-review-test?page=0,4)
    Čtenáři Digizone patří někam mezi. To že má TV hezký design a obraz už berou jako samozřejmost, kterou stačí zmínit na pár řádcích. Takže co v recenzi je má motivovat k upgrade své 5 let staré placky? Kromě úhlopříčky a kontrastu jsou to v naprosté většině nové funkce. Jaké funkce?
    - 3D
    - přehrávání filmů
    - CZ TV archívy
    - nahrávání TV vysílání/timeshift
    - u satelitu podpora pro karty Skylink
    Když se tedy rozhodnu pro upgrade kvůli 3D, naštve mne když TV umí 3D jen z BD přehrávače a neumí to z USB. Nebo když se rozhodnu pro upgrade kvůli filmů, naštve mne když třetinu mého archívu nepřehraje TV a musím si stejně pořídit externí player ... atd.
    Tyto informace v recenzích hledám a když je nenajdu, remcám :-)
    Ale nic vám nevnucuji, to já jen jako takovou zpětnou vazbu ...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).