Hlavní navigace

Samsung zpřístupní zákazníkům zpravodajství iDNES a archiv ČT

22. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
22. 4. 2010

Společnost Samsung začne v České republice nabízet v televizorech zpravodajství serveru iDNES.cz. Nebudu se tajit tím, že jsme také ve fázi testů s Českou televizí, upozornil Ondřej Lukáč, marketingový manažer Samsungu. Co se týká iDNESu zákazníkovi by měly být jeho služby pravděpodobně koncem tohoto pololetí. S tím bude souviset i kampaň, kterou pravděpodobně Samsung brzo rozjede.

Co se týká České televize, tam by se zákazníci měli dočkat začátkem třetího nebo čtvrtého kvartálu letošního roku. U zpravodajství iDNES by byl prozatím dostupný pouze text, ale později by se v tzv. widgetu měla objevit také jeho videa. Model, na jakém to bude fungovat, je v současné době součástí obsahem obchodního tajemství, uvedl Lukáč. Neříkám, že nebude spolupracovat s Novou, Streamem nebo serverem podobného ražení, ale záleží na tom, abychom to dotáhli do konce v co nejbližší době, konstatoval Lukáč.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).