Hlavní navigace

Satelitní platforma CS Link spustila dva nové weby

26. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 4. 2010

Nový web na podporu svých služeb spustila satelitní platforma CS Link. Internetovou stránku je možné najít na adrese www.mujcslink.cz, existuje také jeho slovenská varianta: www.mojcslink.sk. Obě stránky mají klientům, respektive budoucím zájemcům o CS Link, ještě více přiblížit tento paket kanálů. Hlavním poutákem webu je přitom balíček programů nazvaný Total.

První menu, které je možné najít vpravo nahoře, se skládá z položek Proč CS Link, Co potřebujete k příjmu, Ceník a Vše o satelitním vysílání. Pod ním si už pak může zájemce vybrat jednotlivé produkty platformy – balíčky Total, Mých 6, Mix, Sport a tak dále. Samostatná záložka je věnována také dvojici programů Filmbox a Filmbox Extra. Webové stránky fungují také jako rozcestník na internetové portály jednotlivých stanic, které jsou v nabídce paketu. Stačí pouze kliknout na jejich logo.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).