Hlavní navigace

Satelitní platforma Skylink zařadila kanál CS mini

28. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
28. 9. 2010

Nabídka satelitního operátora Skylink se dnes ráno rozšířila o dětský program CS mini. Ten byl dlouhou dobu dostupný pouze zákazníkům konkurenčního CS Linku a později také platformy UPC Direct. CS mini je jednou z programových novinek, se kterou přichází platforma během podzimních měsíců. Operátor ještě plánuje zařadit stanice Empatia, program MuzikaCS, dva celodenní erotické kanály a zatím neznámou HD stanici lokalizovanou do češtiny.

K TÉMATU: Skylink nabídne prémiový balíček CS TV a erotické kanály po celý den

MMF24

Provozovatelem kanálu je Československá filmová společnost, pod kterou spadá televizní program českých a slovenských filmů CS Film (na jeho pozici CS mini dopoledne vysílá), který zahájil vysílání v dubnu roku 2005. CS mini postupně uvádí největší hity dětské české a slovenské animované a i hrané tvorby jako jsou: Potkali se u Kolína (známý spíše pod názvem Pane, pojďme si hrát), Povídání o pejskovi a kočičce, O kocourovi Mikešovi, Mach a Šebestová a další. Součástí programu CS mini jsou i vlastní seriály pořadů vyráběných ve spolupráci s ostravským studiem Polar.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 st. východně), 11876/H, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování CryptoWorks/Irdeto.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).