Hlavní navigace

Satelitní Skylink chystá zrušení virtuálních předvoleb TT

13. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
13. 2. 2009

Satelitní platforma Skylink pracuje nyní na tom, aby byl v brzké době ukončen provoz programových předvoleb označených písmeny TT. Serveru DigiZone.cz to sdělil ředitel zákaznického servisu této platformy Michal Kopřiva. Sloučení české a slovenské satelitní platformy pod značku Skylink si vyžádalo i úpravy v technické oblasti. Jedná se o sjednocení názvů předvoleb používaných pro příjem slovenské veřejnoprávní televize STV, konstatoval Kopřiva.

ebf - partner 1

V minulosti byly pro české zákazníky autorizovány předvolby s názvy STV1_TT (program Jednotka) a STV2_TT (Dvojka). Nově jsou již pro uživatele dekódovacích karet Skylink (TT Karty) autorizovány standardní předvolby bez „TT“ na konci, tedy STV1 a STV2. V současné době probíhá postupná deaktivace autorizací pro původní předvolby STV1_TT a STV2_TT, dodal Kopřiva. Pokud zákazník zaznamená, že mu tyto předvolby přestaly fungovat, je nutné provést přeladění přijímače.

Technické parametry: Astra 23.5 st. vých., 12565/H, SR 27500, FEC 2/3

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).