Hlavní navigace

Satelitní Skylink začíná aktivovat EPG u dalších kanálů

1. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 12. 2008

Jak informují satelitní weby satCentrum a Parabola.cz, abonenti platformy Skylink by se dnes měli dočkat příjemného překvapení v podobě aktivace elektronického programového průvodce (EPG) u dalších programů. V redakci DigiZone.cz jsme si měli možnost ověřit, že již v tuto chvíli se EPG vysílá nově u programů TV JOJ a JOJ Plus, a to včetně podrobných anotací k pořadům. Průvodce je také dostupný u kanálu Public, avšak zde se musí divák spokojit pouze s názvy.

Dále se EPG vysílá u stanic Markíza, JimJam, Viasat History, Viasat Explorer a Nova HD včetně anotací, programy TA3, Filmbox Extra a Eurosport HD obsahují pouze základní informaci o názvu pořadu. EPG chybí v tuto chvíli např. u Nostalgie, Filmboxu nebo Novy Cinemy. Podle informací, které přinesly oba weby, by měl být elektronický průvodce během dne aktivován i u dalších kanálů, a to u TV Nova (SD kvalita) a Leo TV. K dispozici by měl být program na sedm dní dopředu včetně synopsí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).