Hlavní navigace

Satelitní služba Digi TV přidala Slovak Sport a Slovak Sport 2 s Premier League

27. 2. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice byly zařazeny v certifikovaných přijímačích na pozice 16 a 17. Slovak Sport se ve svém vysílání věnuje sportům jako je basketbal, volejbal, hájená nebo florbal.

Příjemné překvapení připravila pro své klienty satelitní služba Digi TV, jejímž provozovatelem je společnost Digi Czech Republic. Sportovní fanoušci našli včera v české nabídce nové programy Slovak Sport a Slovak Sport 2. Atraktivní je pro předplatitele zejména druhá stanice, která přináší přímé přenosy z nejvyšší anglické fotbalové soutěže Premier League. Provozovatelem obou programů je společnost Slovak Sport. Třetí kanál z této rodiny je také součástí nabídky Digi TV, ale pouze na Slovensku, pro nějž nakupuje provozovatel vysílací práva.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: Slovak Sport.TV od 26. února na Slovensku celoplošný, bohužel v kódu

Slovak Sport 1 a Slovak Sport 2 jsou zařazeny do české nabídky Digi TV na pozice 16 a 17. První jmenovaný program je možné najít například také v nabídce placené pozemní digitální televize u našich východních sousedů. Slovak Sporty mají ve své nabídce mimo jiné operátoři UPC Česká republiceTelefónica Czech Republic. Slovak Sport přináší především přímé přenosy a záznamy ze slovenských sportů jako je basketbal, volejbal a házená, zápasy fotbalové a hokejové ligy, florbalu a hokejbalu. Stanice věnuje zvýšenou pozornost také automobilovým sportům, boxu, golfu a mnoha jiným.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).