Hlavní navigace

Satelitní služba Skylink zkrátí promo období pro nabídku Komplet na nových kartách

5. 11. 2014
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Klient, který odmítne uhradit servisní poplatek, stejně jako registrační, bude mít na kartě aktivní balíček Digital na jeden jediný den.

Satelitní služba Skylink od 1. ledna příštího roku u nově registrovaných přístupových karet zkrátí dobu promo nabídky placených programů. Nově bude tato možnost aktivována místo dvou měsíců na dva týdny. Promo režim se aktivuje v den uhrazení registračního poplatku na nově registrované kartě. Pokud zákazník kartu registruje a uhradí registrační a servisní poplatek minimálně na rok, na kartě se automaticky aktivuje balíček Digital (základní nabídka) plus čtrnáctidenní promo nabídka. Po skončení tohoto období zůstane aktivní pouze balíček Digital, který je krytý servisním poplatkem.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Skylink spouští video na vyžádání FilmBox Live, balíček Mixbox zredukuje a zlevní

Pokud zákazník uhradí pouze registrační poplatek, na kartě se automaticky aktivuje balíček Digital  a čtrnáct dní promo nabídky. Po čtrnácti dnech se promo deaktivuje a balíček Digital se omezí kvůli nezaplacenému servisnímu poplatku. To znamená, nebude aktivní žádná programová nabídka. Pokud klient uhradí servisní poplatek minimálně na rok, dále registrační poplatek a na dva měsíce si předplatí například balíček Kombi, na kartě se automaticky aktivuje balíček Digital a čtrnáctidenní promo. Po 14 dnech se promo deaktivuje a aktivuje se zaplacený balíček Kombi (automaticky naváže na původní promo balíček).

NAPSALI JSME: V nabídce satelitní služby Skylink se objevil další erotický kanál

Po uplynutí 2 měsíců, kdy zákazník vyčerpá předplatné balíčku Kombi, se balíček Kombi deaktivuje. Balíček Digital zůstane aktivní – je pokrytý servisním poplatkem. Pokud zákazník uhradí registrační poplatek a k němu si vezme například na dva měsíce balíček Kombi, na kartě se automaticky aktivuje balíček Digital +  14 dní promo nabídky. Po čtrnácti dnech se promo deaktivuje a aktivuje se zaplacený balíček Kombi (opět naváže na původní promo balíček). Po uplynutí 2 měsíců, kdy zákazník vyčerpá předplatné balíčku Kombi, se balíček Kombi deaktivuje a balíček Digital se omezí kvůli nezaplacenému servisnímu poplatku. Na kartě tedy nebude aktivní žádná programová nabídka.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: Zákazníci Skylinku už nemusí sledovat stanici EroXXX ve standardní kvalitě

Klient, který odmítne uhradit servisní poplatek (stejně jako registrační) bude mít na kartě aktivní balíček Digital na jeden jediný den. Operátor tak chce viditelně donutit klienty, aby si u něj zaplatili některý z balíčků a aktivovali si ho pokud možno co nejdříve. Od července letošního roku jsou na trh dodávány pouze karty, které už na přebalu nemají uvedenou informaci o promo akci. Pokud by však byly na některé prodejně ještě starší zásoby karet, kde je promo akce vyznačena, operátor prosí obchodníky o jejich přednostní prodej, popřípadě na upozornění zákazníka na neplatnost akce uvedené na přebalu po 1. lednu 2015.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).