Hlavní navigace

Sebedestruktivní DVD

1. 6. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Právě když jsem otevřel článek o sebedestruktivních DVD médiích, restartoval se mi počítač. Trochu mi zatrnulo, ale jak se ukázalo, může za to vadný harddisk. Ale zpět k DVD, tedy DVD-D. Tenhle formát je určen především pro vydávání filmů pro videopůjčovny. Poté, kdy otevřete ochranný obal, začne paměťová vrstva oxidovat a po několika hodinách se zničí. Takže už se nemusíte namáhat s vracením půjčených dévédéček. (Register)

Právě když jsem otevřel článek o sebedestruk­tivních DVD médiích, restartoval se mi počítač. Trochu mi zatrnulo, ale jak se ukázalo, může za to vadný harddisk. Ale zpět k DVD, tedy DVD-D. Tenhle formát je určen především pro vydávání filmů pro videopůjčovny. Poté, kdy otevřete ochranný obal, začne paměťová vrstva oxidovat a po několika hodinách se zničí. Takže už se nemusíte namáhat s vracením půjčených dévédéček. (Register)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).