Hlavní navigace

Šedé úterý nebude úplně šedé

22. 2. 2004
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dnešní pošta ve mně vzbudila vzpomínky na dobu, kdy jsme bojovali o paušál. Tedy já nebojoval, ale po boji je každý generál. Teď se bojuje proti kameníkům. EMI zakázala šíření skladeb od DJ Danger Mouse z Grey album, v kterých se skloubilo White album od Beatles a Black album od rappera Jay-Z. Na White album totiž EMI drží práva. Grey album DJ Danger Mouse je považováno kritikou i posluchači za velmi zdařilé, a proto se zákazu distribuce mnozí diví. Proto v úterý 24. února proběhne protest…

Dnešní pošta ve mně vzbudila vzpomínky na dobu, kdy jsme bojovali o paušál. Tedy já nebojoval, ale po boji je každý generál. Teď se bojuje proti kameníkům. EMI zakázala šíření skladeb od DJ Danger Mouse z Grey album, v kterých se skloubilo White album od Beatles a Black album od rappera Jay-Z. Na White album totiž EMI drží práva. Grey album DJ Danger Mouse je považováno kritikou i posluchači za velmi zdařilé, a proto se zákazu distribuce mnozí diví. Proto v úterý 24. února proběhne protest proti postupu EMI, během kterého bude Grey album volně zpřístupněno na mnoha internetových serverech. Mimo jiné také na českém Nárazníku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).