Hlavní navigace

Seriál Okresní přebor možná zamíří na filmová plátna

14. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 10. 2010

Televize Nova si v současné době pohrává s myšlenkou, že svůj novinkový seriál Okresní přebor z prostředí venkovského fotbalového družstva představí také návštěvníkům kinosálů. Deníku MF DNES tuto informaci potvrdila mluvčí televize Michaela Fričová. V současné době pracuje stejný tým jako u seriálu na přípravě a psaní scénáře, o dalších krocích pak rozhodne vedení televize, konstatovala Fričová.

BRAND24

DOKUMENT: Presskit o seriálu Okresní přebor (PDF, 2,1MB)

V hlavních rolích seriálu z prostředí fotbalového družstva Slavoj Houslice se divákům představili například Luděk Sobota, Ondřej Vetchý, David Novotný nebo Tatiana Vilhelmová. Sami tvůrci hovoří o Okresním přeboru jako o tradičním českém výpravném komediálním seriálu a nebojí se ho přirovnávat k Chalupářům. Autorem projektu, režisérem a scénáristou je Jan Prušinovský, dva díly seriálu režíroval Jakub Kohák. U diváků se seriálu daří. Už druhý týden po sobě porazil v pondělí jak Kriminálku Staré město na ČT 1, tak Cesty domu televize Pirma.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).