Hlavní navigace

Seriál Zoufalé manželky se chýlí ke konci, připustil jeho tvůrce

29. 7. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
29. 7. 2010

Televizní síť ABC uvažuje o předčasném ukončení televizního seriálu Zoufalé manželky, připustil pro server Aceshowbiz.com jeho tvůrce Marc Cherry. Místo plánovaných devíti řad by tak Zoufalé manželky skončily sedmou řadou, kterou ABC nasadí v premiéře 26. září. Televize tento seriál vysílá od roku 2004, vysílací práva pro Českou republiku koupila televize Prima.

K TÉMATU: Prima má zálusk na novou sérii Zoufalých manželek

MMF24

ABC komunikuje s lidmi, probíhají setkání s agenty, my zatím děláme svoji práci, uvedl Marc Cherry, který se nedávno nechal slyšet, že si dokáže představit ukončení celého seriálu sedmou řadou. Mám kontrakt, který mě v ABC udrží ještě několik let. Doufám, že Zoufalé manželky dostanou prostor ještě na pár sérií a jediné, co chci, je, abych mohl zůstat výkonným producentem a konzultantem, dodal pro Aceshowbiz.com.

Je to moje dítě, nemůžu ho nechat jít. A oni se mě nemůžou tak lehce zbavit, řekl mnohoznačně tvůrce Zoufalých manželek. ABC uvažuje o tom, že pokud bude seriál pokračovat, nasadí na něj jiného scénáristu a Cherryho nechá dělat na novém projektu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).